Onze sterktes

Gesloten cirkel
Het sterkste punt van de PhoenixPdC is dat het alles in huis heeft om tot een goed produc te leveren.Kwaliteitsborging
Binnen PhoenixPdC behoort kwaliteitsborging tot één van de belangrijkste aandachtspunten. Een kwaliteitsmanager houdt toezicht op het handhaven van de gestelde normen. Tijdens de productie vinden ter controle voordurend metingen plaats.

We hebben onze technologische ontwikkeling mede te danken aan de automotive industrie. De hoge eisen die deze industrie stelt, horen inmiddels tot onze standaard dienstverlening. Dit geldt niet alleen voor kwaliteit, kostprijsbewaking en reproduceerbaarheid, maar ook voor alle andere processen die ervoor zorgen dat u de volle honderd procent overtuiging heeft dat alles onder controle is en dat er voor alle mogelijke calamiteiten een oplossing is. We hebben dat gewaarborgd met ISO 9001.

Zorgvuldig meten
Hoogwaardige producten vragen om hoogwaardige en uitgebreide meetfaciliteiten. PhoenixPdC beschikt naast moderne meetapparatuur over een 5-assige laserscanner, waarmee ook dubbelgekromde vlakken met grote precisie snel gemeten kunnen worden. Naar wens worden meetrapporten meegeleverd.

 

Phoenix PDC Advies. All rights reserved. - designed by bes|com