Onze Profiel

PhoenixPdC staat voor een no-nonsense export- of importbegeleiding voor Nederlandse ondernemers die grote kansen zien in de samen werken met Turkije.

Handel in Turkije kent duidelijk grote cultuurverschillen ten opzichte van de west-Europese aanpak. Een gedegen oriŽntatie en het aantrekken van een ervaren handelsbemiddelaar is zeker aan te raden. Handelsbemiddeling door PhoenixPdC laat zich gegarandeerd op de lange termijn terugverdienen.

De importmogelijkheden uit Turkije zijn in grote mate aanwezig. De potentie van de Turkse economie en de lage productiekosten zijn de basisfactoren om als Nederlands bedrijf beslagen ten ijs te kunnen komen. Productie in Turkije is zeker het overwegen waard. Wij garanderen en leveren volgens de Europese normen en kwaliteiten.

Het verkennen van de nodige valkuilen, het inventariseren van mogelijke risico's en het opzetten van een degelijke exportplan of importplan zijn broodnodige vereisten om een goed beeld van de handelsbetrekking tussen Nederland en Turkije zeker te stellen. Importeren uit Turkije of exporteren naar Turkije zijn dan goed afgedekt. Eventueel valt ook te denken aan het starten van een bedrijf in Turkije.

Neemt u vrijblijvend contact op om een oriŽnterend gesprek aan te gaan over wat Turkije voor u kan betekenen.

 

 

 

 

Phoenix PDC Advies. All rights reserved. - designed by bes|com